DOBRODOŠLI NA KAMENDIN
ASORTIMAN PROIZVODA

ASORTIMAN PROIZVODA

Za ljubitelje domaceg ukusa

GRUBO USITNJENE BARENE KOBASICE

Prizvodi iz ove grupe su definisani izbalanširanošcu kvaliteta i cene, a taj sklad se upotpunjuje i jednostavnošću pripreme konzumacije.

Vrlo su pogodni za laku i jednostavnu pripremu, za različite prilike i obroke raznolikih ukusa potrošača.

Proizvod izdvojen iz ove kategorije je kamendinska kranjska kobasica, proizvod prijatnog i suptilnog ukusa, koji se može konzumirati na više načina, kao barena, kao pečena ili grilovana kranjska kobasica.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Alpska, novosadska, srpska kobasica, srpska tanko ljuta kobasica, kranjska kobasica, juneća kobasica, vakumirana srpska kobasica, mortadela, tost narezak.

FINO USITNJENE BARENE KOBASICE

Predstavljaju kategoriju proizvoda blagog, prijatnog ukusa, koju karakteriše nežna struktura proizvoda, glatkog preseka ujednačene boje i kozistencije. Zbog ovih navedenih osobina, proizvodi ove kategorije namenjeni su pre svega deci i osobama istancanog ukusa.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Viršla delikates, pariska, posebna, posebna sa povrćem, viršla rinfuz, pileća viršla rinfuz, pileća ekstra kobasica.

SLANINE

Ova grupa proizvoda brižljivo se suši na tradicionalan nacin, na bukovom drvetu, do postizanja suptilne arome koja umereno prožima svaki sloj stvarajući prepoznatljiv ukus kamendinskih slanina.

Proizvod za preporuku iz ove kategorije proizvoda je rolovana kamendinska dimljena slanina, novi proizvod iz ograničene serije, vrlo specificnog ukusa i karakterističnog oblika i izgleda, napravljena od odabranih komada slanine, bez kožica i žilica u svojoj prečišćenoj strukturi.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Rolovana kamendinska dimljena slanina, kamendinska dimljena mesnata slanina, vakumirana kamendinska dimljena mesnata slanina, kamendinska pančeta, domaća dimljena slanina.

DIMLJENI PROIZVODI

Ovu grupu proizvoda čine blago prodimljeni proizvodi, od najkvalitetnijih odabranih komada mesa, termički obrađeni na savremen način. Svojim izbalanširanim suptilnim ukusom i aromom, kao i jednostavnim korišćenjem prilagođen je izbirljivoj ishrani savremenog čoveka.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Dimljeni vrat, dimljena pečenica, dimljena plećka, dimljeni bekon, dimljeno carsko meso, dimljena suva špic rebra, dimljene svinjske kosti, dimljene svinjske nogice, dimljene kolenice, dimljene butkice, dimljena ovčetina, dimljena vešalica, dimljeno goveđe meso, dimljene goveđe kosti, dimljeni juneći biftek.

SUVOMESNATI PROIZVODI

Suvomesnati proizvodi obrađeni su na tradicionalni način i rade se od odabranih kvalitetnih sirovina i to od zrelijih vrsta mesa. Karakteriše ih blaga aroma dima bukovog drveta, a mogu se naći u prodaji u vakumu i kao slajs, čime se postiže perfekcija sagledana u kvalitetu i pakovanju proizvoda.

Proizvod po preporuci izdvojen iz ove kategorije je svakako kamendinska suva svinjska pečenica, radjena od pažljivo probranog i obrađenog svinjskog karea bez kosti, pažljivo i umereno salamurenog, a zatim prosušenog na laganom dimu bukovog drveta. Prodaje se u rinfuzi (komadu), vakuumu i slajs.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

suva svinjska plećka, suva svinjska pečenica, suvi svinjski vrat, suva svinjska pečenica-slajsovana, suvi svinjski vrat-slajsovani, suva svinjska pršuta, suvo goveđe meso, vakumirana suva svinjska pečenica, vakumirani suvi svinjski vrat.

FERMENTISANE SUVE KOBASICE

Proizvodi ove kategorije odišu raznolikošću i bogatstvom raskošnih ukusa i mirisa, jer su napravljeni od najkvalitetnijih vrsta mesa, termički neobrađenih već lagano hladno dimljenih uz prirodan dugotrajan proces zrenja i do mesec dana.

Kamendinski kulen u katama, ovde izdvajamo iz ponude jer je jedinstven na tržištu, pre svega jer se radi u prirodnim svinjskim crevima, po čuvanoj tradicionalnoj recepturi bez dodataka aditiva. Pored specifičnog ukusa, ističe se i svojim karakterističnim oblikom i izgledom.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Vakumirana budimska kobasica, kulen u katama, kulen, kulen-slajsovan, domaća kobasica, čajna kobasica, sremska kobasica, budimska kobasica, kamendinska zimska salama, njeguška kobasica, bosanski sudžuk.

PASTERIZOVANE KONZERVE OD MESA U KOM.

Proizvodi ove kategorije prave se od visokokvalitetnog mesa I kategorije, odlikuje ih kompaktna kozistencija, blagog i suptilnog su ukusa, čime su prilagodeni osobama prefinjenog ukusa, deci i osobama koje paze na svoj izgled.

Proizvod sa preporukom, ovde je svakako kamendinska praška šunka, raskošnog ali umerenog ukusa, bledoružičaste boje, pogodna kako za svakodnevnu konzumaciju, tako i za razne svečane prilike, za raznovrsne specijalitete, predjela i jela.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Praška šunka, stišnjena šunka u omotu, stišnjena šunka u omotu mini, pizza šunka, savska šunka u omotu, pileće grudi u omotu.

KUVANE KOBASICE

Kuvene kobasice predstavljaju posebnu i vrlo specifičnu grupu proizvoda, gde su objedinjeni proizvodi od brižljivo probranih iznutrica, vrlo jedinstvenog i perfektno izbalanširanog ukusa, prilagođenog izbirljivim ukusima pravih  gurmana.

Kamendinski presovani jezici su proizvod po preporuci, izrazito visokog kvaliteta, napravljen od čistog mišica svinjskih jezika u želeu, za potrošače istancanog ukusa.

 

PROIZVODE OVE KATEGORIJE SU:

Jetrena pašteta u omotu, domaća zanatska švargla, hurka, presovane svinjske glave, presovani jezici, presovane butkice.

SVEŽE KOBASICE

Sveže kobasice su proizvodi od svežeg mesa, blago začinjene i spremne za brzu konzumaciju. Pogodne su za različite prilike, za zabave, roštiljijade i rodjendane.

Pripremaju se brzo i lako.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Kobasica za pecenje, gril ljuta kobasica.

USITNJENO MESO

Usitnjeno meso radi se od pažljivo probranog junećeg mesa, koje se melje dva puta dok se ne dobije fina struktura pogodna za oblikovanje.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Usitnjeno meso pripremljeno za oblikovanje, ražnjici, pileci ražnjici, rolovano usitnjeno meso pripremljeno za oblikovanje

MASTI

Masti su neophodne za pravilno funkcionisanje organizma, jer su izvor esencijalnih masnih kiselina koje naš organizam ne može sam da proizvede. Zato je bitno koristiti kvalitetnu mast, a kamendinska mast je pravljena od sirovina koje se pažljivo biraju, ručno seku i tope na tradicionalan nacin.

Tako se dobijaju dva visoko kvalitetna nezamenljiva proizvoda domaće kuhinje: domaća kamendinska svinjska mast i domaći kamendinski čvarci.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Domaća svinjska mast u omotu, juneći loj, domaća svinjska mast rinfuz, tehnička mast, droždina, čvarci.

SLAJSOVANE PRERAĐEVINE

Slajsovane prerađevine čine najkvalitetniji kamendinski proizvodi, koji se ističu u pogledu pogodnosti pakovanja proizvoda,

u pakovanja od po 100 grama što ih čini savršenim proizvodima za putovanja.

 

PROIZVODI OVE KATEGORIJE SU:

Slajsovana budimska kobasica, slajsovana suva svinjska pršuta, slajsovan dimljeni vrat, slajsovana dimljena pečenica, slajsovani suvi vrat, slajsovana suva pršuta, slajsovani kulen, slajsovani kulen u katama, slajsovana rolovana slanina, slajsovana kamendinska rolada.

KAMENDIN NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Mi smo tamo gde ste i vi

NASLOVNA

O NAMA

RATARSTVO

KLANICA

PROIZVODI

KONTAKT

PRODAJNA MESTA

STOČARSTVO