DOBRODOŠLI NA KAMENDIN
O NAMA / ISTORIJAT / LOKACIJA

O NAMA

Saznajte vise o Kamendinu

AD PD „Kamendin“ Sirig je poljoprivredno dobro koje je orijentisano na intenzivnu proizvodnju ratarskih kultuta, proizvodnju svinja i junadi na sopstvenim farmama, kao i proizvodnju svežeg mesa i prerađevina od mesa po visokokvalitetnim standardima. Proizvodnja u svim navedenim delatnostima se odvija u strogo kontrolisanim uslovima i predstavlja jedan potpuno zaokružen ciklus.

 

Zaokružen ciklus obuhvata proizvodnju ratarskih kultura, odnosno stočne hrane na sopstvenom poljoprivrednom zemljištu, mešaonu stočne hrane, farme junadi i svinja, zatim fabriku mesa-klanicu „Kamendin“ i na finalnom mestu maloprodajne objekte, mesare „Kamendin“.

 

Klanica "Kamendin", kao i svi naši maloprodajni objekti, mesare "Kamendin" su HACCP sertifikovani od strane nemačke sertifikacione kuće TUV Rheinland još od 2008 godine, a danas poseduju HACCP sertifikat broj 1250040005 TMS,  takođe nemačke sertifikacione kuće TÜV SÜD Management Service GmbH.

ISTORIJAT

Kada smo nastali?

AD PD "Kamendin" Sirig osnovan je 1945.godine kao ustanova stočarski zavod  “Kamendin”.

Od 1989.godine "Kamendin" posluje kao samostalno privredno društvo. Danas AD PD “Kamendin” Sirig uspešno posluje kao akcionarsko društvo.

Počev od 1.januara 2004.godine AD PD "Kamendin" Sirig je usko povezan sa

DOO "Dinamika" Novi Sad putem ugovora o dugoročnoj poslovno-tehničkoj saradnji.

LOKACIJA

Gde se nalazimo?

AD PD “Kamendin” Sirig se nalazi u južnobačkom okrugu, na teritoriji opštine Temerin i mesne zajednice Sirig, 3 km zapadno od Siriga, a 20 km severno od Novog Sada na putu Sirig-Zmajevo, a u neposrednoj blizini autoputa Novi Sad-Horgoš. AD PD "Kamendin" Sirig se nalazi na nadmorskoj visini od 85 m.

Pogledajte na mapi

GALERIJA SLIKA

Nas Kamendin

KAMENDIN NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Mi smo tamo gde ste i vi

NASLOVNA

O NAMA

RATARSTVO

KLANICA

PROIZVODI

KONTAKT

PRODAJNA MESTA

STOČARSTVO